Diensten

Computers

Een defecte computer is natuurlijk nooit leuk. Het komt altijd ongelegen en u wilt zo snel mogelijk terug aan de slag. Daarom staan wij er op dat wij een snelle oplossing kunnen bieden. Daarnaast zal een goed onderhouden computer langer meegaan.

Herstelling

Vlotte herstelling, ook op locatie.

 

Softwarematige problemen

Hardwarematige problemen

Virussen & malware

Verloren bestanden terughalen

 

 

Wij bieden allerlei oplossingen voor onder andere software die niet meer werkt, vervangen van defecte onderdelen en ook het verwijderen van vervelende popups, ongewenste reclame en ander zaken.

Verkoop

Perfect match!

 

Computers

Randapparatuur

Op maat

Op bestelling

 

 

Ook een nieuwe computer vindt u bij Adericom. Wij beschikken niet over een toonzaal, maar dat is ook niet nodig. Wij gaan op zoek naar het perfecte toestel dat afgestemd is op de behoeften van u als eindgebruiker. Vermits de behoeften van iedereen anders zijn, hebben we geen voorraad en verkopen we enkel op bestelling.

Onderhoud

Zo goed als nieuw.

 

Systeemupdates

Reiniging (stofvrij maken & poetsen)

Virusscans uitvoeren

Opschonen van het systeem (software)

 

 

Zoals eerder gezegd gaat een goed onderhouden computer langer mee. Het toestel zal ook sneller zijn en dit werkt nu eenmaal fijner. Daarnaast geven we ook advies om de levensduur van uw computer te verlengen.

 

Inktpatronen

Prrrr. shk. zzzzf zf zf zf zf zf zzzzf

 

Originele inktpatronen

Huismerken (goedkoper)

Alle merken

Op bestelling

 

 

Iedereen kent wel het geluid van zijn printer als hij begint af te drukken. Altijd een fijn gevoel, maar laat nou net de inkt op zijn. Bij Adericom vind je een ruim assortiment aan inktpatronen, zowel originele merken als huismerken. Huismerken zijn goedkoper en bevatten meer inhoud. Sla tijdig je voorraad in zodat je niet zonder valt

Websites

Een professionele website aan een betaalbare prijs? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Webdesign

Uw online toonzaal

 

Professionele website

Volledig op maat

Webshop mogelijk

Marketingintegratie

 

 

Een professionele website is uw online toonzaal. Klanten starten meestal hun zoektocht online, dus een eigen website is een must. Maak een afspraak en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Hosten & domeinregistratie

Uw online aanwezigheid verzekeren

 

Eigen domeinnaam

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Webruimte voor uw website

Extra opties beschikbaar

 

 

Een domeinnaam voor uw bedrijf met de bijhorende e-mailadressen en website, daar kunnen wij voor zorgen. Vraag zeker naar de extra opties zoals backups, online veiligheid en meer.

Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor geleverde diensten. Vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Consultatie*

Computerhulp op locatie

 

Aanrekening per begonnen half uur

Exlusief verkochte goederen

Geen verplaatsingskosten

 

 

Er wordt gerekend per begonnen half uur en er zullen geen verplaatsingskosten gerekend worden.* Dit is een uurtarief en dus exclusief extra kosten zoals vervangonderdelen of verkochte goederen. Deze worden enkel aangerekend indien overeengekomen.

 

€ 50,-

Herinstallatie van het systeem

Op locatie / pick up & return

 

Schone Windows-installatie

Extra software op aanvraag

Pick up & return service

 

 

Een schone installatie van Windows verhelpt veel van de meest voorkomende problemen. Naast een schone installatie worden er programma's geïnstalleerd: Teamviewer, Paint.NET, 7-Zip, Google Chrome en VLC. Pick up & return kost € 10,- extra.

 

€ 50,-

Domein & e-mailadres (.be)

info@jouwdomein.be

 

Je eigen domeinnaam kopen

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Webruimte voor website

 

 

Met een domeinnaam kan u uw eigen e-mailadressen aanmaken. Ook krijgt u 1GB webruimte ter beschikking voor een website. Vraag naar meer informatie of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

 

€ 40,-

Websites

Basiswebsite tot een op maat

 

Basis informatiewebsite

Op maat

Webshop

 

 

Van een simpele website om informatie te tonen tot een website voor uw bedrijf met webshop, alles is mogelijk. Maak een afspraak en we bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Vanaf € 400,-

* Consultatie kan geannuleerd worden ten laatste 1 uur voor het afgesproken tijdstip. Bij afwezigheid of laattijdig annuleren zal er een vergoeding van € 25,- (incl. btw) aangerekend worden, overeenkomende met een half uur werktijd.

Contact

+32 479 99 31 52

Tongersesteenweg 17

      3770 Riemst (België)

 Copyright 2019 © Adericom